До Дня міста у Кропивницькому відзначили найкращих господарів багатоквартирних і приватних будинків

Субота, 18 вересня 2021 16:54

Сьогодні, 18 вересня, в рамках відзначення у Кропивницькому Дня міста, оголосили імена найкращих господарів багатоквартирних та приватних будинків обласного центру.

Міський голова Андрій Райкович та секретар міської ради Олег Колюка під час урочистостей на сцені театру Марка Кропивницького привітали переможців вже традиційного для обласного центру конкурсу на кращий благоустрій багатоквартирних та приватних будинків.

Кропивницький такий, яким роблять його містяни. Завдяки взаєморозумінню, щоденній наполегливій праці, спільним зусиллям усіх містян вулиці, парки і сквери з кожним роком стають впорядкованішими та комфортнішими. Щороку за ініціативи міського голови депутатський корпус формує призовий фонд, щоб відзначити і підтримати кращих господарів Кропивницького.

У номінації «Кращий благоустрій багатоквартирних будинків» диплом за зайняте І місце вибороли мешканці будинку по вулиці Хабаровська, 7. Нагороду та сертифікат на суму 10 000 гривень отримала начальник місцевого ЖЕО № 2 Олена Петрусенко.

За зайняте ІІ місце диплом отримали мешканці будинку по вулиці Юрія  Коваленка, 9. Нагороду та сертифікат на суму 7 000 гривень отримав голова правління ОСББ «Колоски» Ігор Гавриш.

За зайняте ІІІ місце нагороду одержали мешканці будинку по вулиці Лінія 10-а, 59. Диплом та сертифікат на суму 4 000 гривень вручили голові правління ОСББ «Лінія 10-59» Дмитру Фоменку.

У номінації «Кращий благоустрій будинків приватного сектора» на території Подільського району диплом за зайняте І місце та сертифікат на суму 4 000 гривень отримала Павлина Петюренко – господиня будинку по вулиці Вознесенській, 45/34.

Диплом за ІІ місце та сертифікат на суму 3 000 гривень отримав Руслан Федосєєв – господар будинку по вул. Приміська, 23.

Нагороду за ІІІ місце та сертифікат на суму 2 000 гривень виборола Ніна Кулинич – господиня будинку по вул. Байкальська, 17/15.

На території Фортечного району диплом за зайняте І місце та сертифікат на суму 4 000 гривень отримав Микола Вербовий – господар будинку по вул. Лелеківська, 31.

Диплом за зайняте ІІ місце та сертифікат на суму 3 000 вручили Тетяні Волковій господині  будинку по вул. Олега Ольжича, 17/2.

Нагороду за зайняте ІІІ місце та сертифікат на суму 2 000 гривень отримала Ольга Омесь – господиня будинку по пров. Травневий, 9.

Усі новини