До Дня міста у Кропивницькому будуть введені в експлуатацію чотири сучасних медичних заклади

Понеділок, 11 вересня 2017 10:54

Кропивницький відзначить День міста не лише концертами та святковою програмою. Цього тижня в обласному центрі щодня відкриватимуться вагомі і знакові для кропивничан об'єкти.

Спершу - медичні заклади, на які довго чекало місто: це і друга черга амбулаторії на Жадова, який вводиться в експлуатацію сьогодні, перинатальний центр ІІ рівня, що відкриється завтра, 12 вересня, інсультний центр в ЛШМД (13 вересня) та гемодіалізний в лікарні Святої Анни (14 вересня). А вже наприкінці робочого тижня, 15 вересня, відбудеться презентація реконструйованої ЗОШ №3.

Міський голова Андрій Райкович, під час апаратної наради сьогодні, 11 вересня, відзначив, що всі об'єкти, які нині відкриваються - надзвичайно важливі, в них вкладено великі кошти. Тож запросив на відкриття депутатів, представників ЗМІ, аби ті переконалися, що гроші з бюджету витрачені не дарма.

- Одразу застерігаю, що після урочистих входин наступного дня гемодіаліз та інсультне відділення не приймуть хворих – наголосив міський голова - Як мені доповіли фахівці, необхідно буде короткий технологічний термін підготовки обладнання та санітарної обробки приміщень після масового відвідування медичних центрів. Такий регламент. А вже тоді почнеться прийом пацієнтів.

Усі новини