«Діти і війна»: у Кропивницькому працює програма психологічної підтримки для учнівської молоді

Вівторок, 5 квітня 2022 13:54

Дітей та учнівську молодь із внутрішньо переміщених родин у Кропивницькому, які мають потребу, запрошують долучитися до програми психологічної підтримки «Діти і війна. Навчання технікам зцілення».  Програма створена, щоб допомогти дітям та дорослим подолати наслідки пережитого стресу.

Як повідомили в управлінні освіти Кропивницької міської ради, програму вже апробовано у низці країн, що були охоплені війною, а з 2014 року вона отримала гриф Міністерства освіти і науки України та практикується в Україні.

- Тож, якщо Вашій дитині важко впоратись с пережитими емоціями запрошуємо заповнити анкету, - запрошує начальниця управління освіти Лариса Костенко. -  Курс розрахований на 7 зустрічей, по 1,5 години кожна. Заняття триватимуть 1-2 рази на тиждень.

Тренери програми: Марина Сосновська, практичний психолог, консультант комунальної установи "Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників Кропивницької міської ради" та Наталія Цумарєва, психолог, арт-терапевт, старша  викладач кафедри педагогіки та психології ПВЗ "Університет сучасних знань".

Усі новини