“Діловий Кропивницький он-лайн”: черговий крок до нових можливостей розвитку міста

Понеділок, 15 лютого 2021 15:10

Кропивницький став одним із 12 міст України, які отримають фінансову допомогу на реалізацію власних ідей, спрямованих на покращення бізнес-клімату та підтримку підприємництва,  в тому числі в період пандемії. Про це сьогодні, 15 лютого, під час апаратної наради, повідомив міський голова Андрій Райкович.

Це стало можливим, завдяки продуктивній роботі департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій, фахівці якого, спільно з торгово-промисловою палатою фахово підготували заявку для отримання гранту на створення безкоштовної платформи “Діловий Кропивницький он-лайн” в рамках Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі.

Проєкт реалізує Німецьке товариство міжнародного співробітництва “GIZ”. За результатами розгляду пропозицій,  наше місто стало одним із тих, де цікавий  проєкт втілять в життя.  Створена онлайн платформа міститиме повну актуальну інформацію про активні  підприємства, установи та організації Кропивницького в розрізі галузей економіки. Тривалість реалізації проєкту складе 6 місяців

- Це черговий позитивний крок у здобутті нашим містом нових можливостей розвитку, - переконаний Андрій Райкович. - Минулого тижня я провів online переговори з Послом України в Туреччині. Нам також пропонується можливість налагодити стосунки з містом Чорум як побратимом.

Тож міський голова порадив поквапитися з підготовкою презентації можливостей міста, особливо будівельних проєктів для турецьких компаній.

Усі новини