Діалог влада-громада у Кропивницькому: міський голова Андрій Райкович особисто перевірив скарги мешканців Кущівки на підтоплення дворів

П'ятниця, 28 вересня 2018 13:47

Сьогодні, 28 вересня, міський голова Кропивницького зустрівся з жителями вулиці Родімцева, що на Кущівці. Вчора мешканці мікрорайону приходили до очільника міста на прийом зі скаргою на підтоплення дворів під час дощу.

Андрій Райкович разом із начальником головного управління житлово – комунального господарства міської ради Віктором Кухаренком особисто виїхав на обстеження території, аби визначитись з алгоритмом дій.

Минулого року на вулиці Родимцева зробили новенькі тротуари, замість земляного валу. Один з місцевих, пан Михайло, розповів, що стало зручно та комфортно, але з’явилась інша проблема – дощова вода почала потрапляти у двори. Раніше вал стримував водяні потоки, тепер захисту немає. Андрій Райкович поставив завдання негайно взятися за вирішення проблеми, адже наближається сезон дощів, тож, комунальники вже зараз шукатимуть як вийти із ситуації, щоб люди не потерпали від затоплень.

Усі новини