Депутатська комісія міської ради Кропивницького виявила ініціативу опрацьовувати проекти рішень у сфері рекламної діяльності

Четвер, 9 лютого 2017 09:16

У міській раді Кропивницького відбулося чергове засідання постійної комісії з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

Депутати розгляну 23 питання у сфері регулювання земельних відносин, деякі відправили на доопрацювання.

Постійна депутатська комісія на чолі з Олександром Шамардіним має намір розширити сферу своєї діяльності, відповідно повноважень, покладених на комісію.

- Коміся має опрацьовувати проекти рішень щодо розміщення реклами на території Кропивницького, навіть у назві комісії присутнє визначення „з питань реклами“, але чомусь до цього часу такі питання не включалися до порядку денного, - звернувся до членів комісії Олександр Шамардін. – Сьогодні питання реклами перебувають у сфері повноважень виконкому і він ухвалює рішення без нас. Пропоную змінити практику і розглядати питання розміщення реклами, якою сьогодні заповнене усе місто.

За результатами обговорення пропозиції, члени комісії доручили юридичному управлінню опрацювати їхню ініціативу, щоб забезпечити можливість розгляду питань у сфері реклами перед їх винесенням на виконком.

фото - Яна Вічірко

Усі новини