Депутатська група Кропивницької міської ради МФО «Рівні можливості» проти гендерно зумовленого насильсьтва

Четвер, 1 грудня 2022 17:22

Щороку 25 листопада в Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок і дівчат стартує глобальна кампанія #16днів Активізму проти ґендерно зумовленого насильства.

У цей період суспільство, міжнародні організації, державні структури та всі охочі активізують свої зусилля у боротьбі за ліквідацію насильства щодо жінок та дівчат.

Депутатська група «МФО «Рівні можливості» Кропивницької міської ради в рамках своєї діяльності та за підтримки МБФ «Український жіночий фонд», Національного Демократичного Інституту міжнародних відносин в Україні, долучилася до глобальної кампанії задля знищення всіх форм ґендерно зумовленого насильства, створивши соціальний відеоролик!

Зупинимо насильство над жінками та дівчатами разом!

Якщо ви, ваші близькі або знайомі постраждали від насильства або існує реальна загроза його вчинення, звертайтесь за допомогою до урядової гарячої лінії з питань протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей за номером 1547 безкоштовно та цілодобово!

Усі новини