Депутати Кропивницької міської ради закликали підприємців відновити роботу

П'ятниця, 11 березня 2022 11:01

Депутати Кропивницької міської ради закликають підприємців міста відновити роботу, щоб підтримати економіку. Таке звернення на своїй сторінці у фейсбуці розмістила депутатка Ольга Ковальова-Алокілі.

- Бізнес завжди був хребтом економіки і зігнутися сьогодні не маємо права. Як директорка Регіонального фонду підтримки підприємництва звертаюся до всіх підприємців та бізнесу з закликом поновити роботу там, де це можливо, - закликала Ольга Ковальова - Алокілі. - Сьогодні цінними є кожна пара рук, які задіяні у будь-якому секторі економіки Кропивницького й області! Продовжуйте обертати гроші – це і буде ваш вклад у боротьбу за наше місто і нашу країну.

Кожен має своє місце у цій війні і має вести оборону на своєму рубежі!  Підприємці, за найменшої можливості тримайте бізнес відкритим!

Кожен раз, коли вам стане боляче і нахлине почуття провини «чому я не там», повторюйте: «Я працюю! Це моя боротьба! Це мій рубіж оборони моєї Батьківщини!

Я не здам його і не здамся, бо моя Україна – понад усе!

- Всім перемоги! Віримо в ЗСУ! Слава Україні! - написала Ольга Ковальова-Алокілі.

Якщо у підприємців виникнуть запитання чи потрібна допомога, консультація, можна телефонувати до Регіонального фонду підтримки підприємництва: +380 (50) 224 08 86.

Усі новини