День безпечного Інтернету відзначили у ДЮКах Кропивницького

Середа, 6 лютого 2019 12:03

День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету» у всьому світі відзначається 05 лютого. В Україні цей день є одним із ключових для поширення ідей безпечного користування всесвітньою мережею та сучасними цифровими технологіями.

Цікавими та змістовними заходами відзначили День безпечного Інтернету і в дитячо-юнацьких клубах комунального закладу «Об’єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання» міської ради Кропивницького.

У дитячо-юнацькому клубі «Ровесник» для учасників зразкового хореографічного ансамблю «Метелиця» педагог-організатор Тетяна Бойко провела урок-вікторину. Діти дізналися про історію запровадження Дня безпечного Інтернету, одержали знання про правильне і відповідальне використання цифрових технологій. Тож тепер вихованці будуть уважні та обережні при використанні всесвітньої мережі.

У дитячо-юнацькому клубі «Скіф» педагоги також підготували для своїх вихованців цікаві заходи: тематичне слайд-шоу, книжкову виставку та бесіду з основних правил користування Інтернетом.

Усі новини