Черговий депутатський день у міській раді Кропивницького буде присвячений питанням створення і діяльності ОСББ

Понеділок, 2 квітня 2018 14:02

Перше засідання дванадцятої сесії міської ради Кропивницького завершилося успішно, майже всі питання. внесені до порядку денного вдалося прийняти. Це відзначив секретар міської ради Андрій Табалов під час апаратної наради сьогодні, 02 квітня.

- Депутати не підтримали проект змін до галузевої програми розвитку дорожнього господарства та безпеки руху в місті Кропивницькому на 2017-2021 роки, - повідомив Андрій Табалов. – Щодо змісту Програми були певні нарікання у представників деяких фракцій міської ради, але думаю  керівник головного управління житлово-комунального господарства ще раз опрацює важливий для міста  проект рішення, надасть необхідні роз’яснення і програма буде прийнята.

А тим часом міська рада готується до проведення другого засідання дванадцятої сесії, присвяченого питанням регулювання земельних відносин.

- Земельних проектів рішень накопичилося багато і це нагальні для мешканців міста питання, - наголосив Андрій Табалов. – Деякі з них перенесені ще з минулої сесії, відчувається певний ажіотаж навколо порядку денного. Я переконаний, що із впровадженням електронного земельного кадастру до питань землевпорядкування будуть ставитися спокійніше, зникнуть певні недовіра, підозри і сперечання навколо їх розгляду.

Секретар міської ради також запросив усіх депутатів міської ради, представників головного управління ЖКГ, голів ОСББ, представників громадських організацій, засобів масової інформації, зацікавлених у реформі житлового господарства на День депутата, який відбудеться 03 квітня  о 10.00 у сесійній залі міської ради і буде присвячений питанням створення і діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

- Це питання на часі, - акцентував увагу Андрій Табалов. – Адже із 01 червня вступають в дію зміни до законодавства України, які передбачають передачу функцій управління житловими будинками, де не створені ОСББ до управляючих компаній.

Усі новини