Будівництво – ознака розвитку: у Кропивницькому будівельників привітали із професійним святом

Неділя, 14 серпня 2022 11:10

Сьогодні, 14 серпня, в Україні відзначають День будівельника. У Кропивницькому з нагоди професійного свята будівельні колективи та кращих фахівців цієї професії привітали начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович, заступник міського голови Олександр Мосін та секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка.

В Україні триває війна і ворог руйнує наші міста і села, але ми віримо в наші Збройні Сили, в наш народ і в нашу Перемогу, після якої ми збудуємо нові школи і садочки, заводи, фабрики, будинки.

- Бути будівельником — це надзвичайно важлива місія, професія, стан душі. Будівництво — це ознака розвитку. Якщо людина будує будинок, отже вона збирається в ньому жити, якщо будівельники будують садочки, школи, де навчаються наші діти і які формуватимуть майбутнє нашої держави, якщо будують якісні лікарні, отже це ознака того, що ми думаємо про наше майбутнє, щоб Україна розвивалася. Дякую кожному будівельнику і великим будівельним корпораціям за нелегку, але таку потрібну працю, - наголосив у вітальному слові Андрій Райкович.

Разом із тим очільник ОВА підкреслив і важливі завдання, що стоять нині перед представниками будівельної галузі.

- Жорстокий агресор нищить наші інфраструктурні об’єкти нещадно. Харків, Чернігів інші міста, де зруйновані не тільки промислові і житлові об’єкти, а й пам’ятки архітектури. Все це нам потрібно відбудовувати після Перемоги. Переконаний, що ми все відновимо і відбудуємо ще краще, ніж було, бо будівельники талановиті, відповідальні і патріотичні люди, - наголосив Андрій Райкович.

Привітав будівельників із професійним святом і заступник міського голови Олександр Мосін, відзначивши, що найсучасніші яскраві проєкти у Кропивницькому створені саме руками зодчих.

За сумлінну працю, професійну майстерність і значний внесок у розвиток будівельної галузі відзнаками обласної влади було нагороджено кращих із кращих фахівців – будівельників області, серед яких  Почесною грамотою обласної військової адміністрації відзначили начальника управління капітального будівництва Кропивницької міської ради Сергія Білоконя.

Грамотою Кропивницької міської ради та виконавчого комітету нагородили начальницю відділу інженерної підготовки управління капітального будівництва Кропивницької міської ради Марину Воротнюк, Подяки Кропивницької міської ради та виконавчого комітету отримали  електрозварник ТОВ “Авангард-Лідер” Іван Абрамов, інженер-проектувальниця ТОВ “Будпроект-К” Марина Слободян та інженер-проектувальник ПП “Кіровоградбудпроект” Руслан Друмашко.

Усі новини