Будівельників Кропивницького закликають долучитися до відновлення зруйнованих буревієм будинків

Середа, 21 жовтня 2020 17:06

Будівельники Кропивницького мобілізуються на допомогу постраждалим від буревію. Сьогодні, 21 жовтня, заступник  міського голови Олександр Мосін зустрівся із підприємцями будівельної галузі обласного центру і закликав їх активно включитися у роботи з ліквідації наслідків руйнівної сили стихії, у першу чергу – відновлення покриття дахів житлових будинків.

В зоні надзвичайної ситуації за результатами обстеження взято на облік 18 постраждалих господарств, де проживають одинокі люди похилого віку, громадяни з інвалідністю, які не зможуть самостійно справитися з проблемою, навіть отримавши матеріальну підтримку. Міський голова Андрій Райкович доручив з особливою увагою поставитися до таких містян і надати їм необхідну допомогу не фінансами, а якісно виконаними ремонтними роботами. Три будівельних бригади вже працюють на об’єктах, тож в зоні уваги міської влади залишаються 14 помешкань.  

Саме на відновлення дахів у таких будинках акумулюються кошти, зібрані на рахунку благодійного фонду «СМАйЛ».

Олександр Мосін звернувся до фахівців галузі з розумінням поставитися до ситуації та включати до кошторисів виконання робіт лише найнеобхідніше.

- Коштами благодійного рахунку МБФ «СМАйЛ» ми профінансуємо відновлювальні роботи осель одиноких, малозабезпечених та соціально незахищених громадян. Прошу вас враховувати  на таких об’єктах лише витрати на заробітну плату, транспорт та будівельні матеріали, - відзначив заступник міського голови.

Усі новини