Біля пологового будинку №1 у Кропивницькому на світ народилася молода алея зелених насаджень

Вівторок, 28 березня 2017 17:12

Сьогодні, 28 березня, сонячного весняного дня на території пологового будинку №1 у Кропивницькому висадили алею дерев. Молоді зелені насадження з’явилися тут замість старих, знесених за віком тополь.

Щоб взяти участь в акції до закладу завітали  міський голова Андрій Райкович разом зі своїм заступником Наталією Дзюбою і начальником управління охорони здоров’я Оксаною Макарук.

Висадження дерев проводиться в рамках Тижня  благоустрою, ініційованого міською владою та за підтримки Управління Національної поліції і Управління ДСНС України в області.

- Ця подія має величезне значення і користь,  - відзначив Андрій Райкович. - Садити дерево і приємно, і почесно, оскільки, як кажуть у народі, кожна людина має побудувати будинок, посадити дерево і привести у світ сина або доньку. Символічно, що це робиться біля пологового будинку, який і сьогодні перебуває у полі підвищеної уваги і громадськості, і міської влади  Тож сподіваюся, що це добре починання підхоплять колективи усіх підприємств, установ і закладів Кропивницького. Також я переконаний, що висока естетика і культура мають бути основними ознаками нашого міста.

Всього на алеях перед медичним закладом сьогодні було висаджено 60 дерев, серед яких туї, сосни та ялівець.

Усі новини