Апаратна нарада у міській раді Кропивницького розпочалася із хвилини мовчання

Понеділок, 23 жовтня 2017 13:22

Апаратну нараду у міській раді Кропивницького сьогодні, 23 жовтня, розпочали із хвилини мовчання. Минулого тижня місто попрощалося із молодшим лейтенантом Андрієм Беспаловим, який воював на Сході з 2014 року.

- У Кропивницькому на День захисника України під час проведення Реквієму на честь наших земляків — героїв АТО, які загинули, захищаючи свободу і незалежність рідної землі, ми поіменно загадали 179 прізвищ, - відзначив міський голова Андрій Райкович. - Тепер вже, на жаль, 180. Прошу вшанувати їхню пам’ять хвилиною мовчання.

Очільник міста висловив подяку працівникам усіх виконавчих органів міської ради, які готували заходи до Дня Захисника України.

- Я отримав багато схвальних оцінок, подяк від учасників АТО, від вдів, від військових. Ми зробили серйозну, відповідальну роботу, тому щиро дякую відділу соціальної підтримки населення, відділу культури та туризму, управлінню освіти, комунальним службам міста, КП «Управління будинками міської ради», нашій дружині - всім працівникам міської ради, хто забезпечив високий рівень урочистостей, – зауважив Андрій Райкович.

Проте вкотре міський голова повернувся до питання присутності на урочистих заходах керівників виконавчих органів. Андрій Райкович наголосив, що на таких заходах вони мають бути присутніми обов’язково, адже це свідчить про рівень громадської свідомості посадовця.

- І взагалі, – попередив міський голова, - рухатись потрібно по місту частіше пішки і більше побачите, де у нас недоліки. В якому стані зупинки, наприклад, в центрі, якої якості реклама, як маршрутки літають наввипередки, як школярі з цигарками не соромляться по центральних вулицях ходити. Є на що звернути увагу кожному чиновнику!

Усі новини