Андрій Табалов: технічна готовність виборчих дільниць у Кропивницькому перебуває під прискіпливим контролем міської влади

Понеділок, 11 березня 2019 13:57

Робоча група з технічної підготовки виборчих дільниць у Кропивницькому до виборів Президента України продовжує активно обстежувати приміщення, у яких працюватимуть виборчі комісії. На цьому акцентував увагу голова робочої групи, секретар міської ради Андрій Табалов під час апаратної наради сьогодні, 11 березня.

- Разом із відповідальними працівниками виконавчих органів міської ради ми відвідали ще низку дільниць, де попередньо були зафіксовані проблеми з підготовкою до початку роботи, - відзначив Андрій Табалов. – Зокрема, побували на селищі Новому в ЗОШ №10 та поліклінічному відділенні №3. Враховуючи, що дільничі комісії мають розпочати свою роботу вже у середу, 13 березня, необхідно прискоритися і усунути всі вказані недоліки до цього числа.

Секретар міської ради також попередив, що здійснить ще одну інспекційну поїздку до дільниць, які розташовані в приміщеннях не комунальної форми власності. Крім того, Андрій Табалов доручив усім відповідальним працівникам міської ради впродовж дня побувати на закріплених за ними дільницях, щоб всі виборчі комісії гарантовано розпочали роботу у визначений законом термін.

Усі новини