Андрій Табалов: скільки б не тривала війна на Сході України – ми обов’язково переможемо!

П'ятниця, 12 жовтня 2018 11:52

У четвер,  11 жовтня, напередодні Покрови, що відзначається одночасно з Днем Українського козацтва, та Днем захисника Вітчизни, для мешканців мікрорайону Велика Балка влаштували свято. Захід відбувся за підтримки секретаря міської ради, депутата даного округу Андрія Табалова.

На свято запросили усіх мешканців Великої Балки, та особливими гостями стали родини учасників АТО. На території мікрорайону мешкає близько сорока сімей, які провели на фронт своїх синів, братів, батьків.

- Нас зібрало гарне свято Покрови, яке стало для всіх Днем захисника України. Сьогоднішня наша зустріч особлива, ми запросили на неї учасників бойових дій, які мешкають тут, на Великій Балці, - звернувся до жителів мікрорайону у своєму вітальному слові Андрій Табалов. - Ми довго називали війну антитерористичною операцією, але АТО не може тривати кілька років. У новітній історії тепер є таке поняття, як російсько-українська війна. Багато захисників вже повернулися зі Сходу живими, пораненими або ж такими, що їм доводиться вчитись жити наново. Вони живуть поряд з нами зі своїми бідами та проблемами. Міська влада робить усе, щоб учасники бойових дій були соціально захищеними: депутатський корпус своїм рішенням затвердив міську програму допомоги учасникам АТО та їхнім родинам, допомагаємо зібрати дітей до школи, виділяємо кошти на лікування. Скільки б не тривала війна, переконаний, ми переможемо. Я бажаю усім захисту Покрови, і щоб ваші рідні повернулися додому живими та здоровими.

Учасники свята хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, що віддали своє життя, захищаючи Україну від агресора на Сході. Також згадали поіменно усіх захисників, які мешкають у мікрорайоні, тих, хто сьогодні знаходяться у зоні бойових дій, і тих хто вже повернувся з війни.

Цього дня гарний настрій мешканцям Великої Балки своїми виступами створювали солістка ансамблю “Вікторія” обласного центру дитячо-юнацької творчості Ольга Полудень та вокальний ансамбль “Калинонька”. А після концертної програми усіх присутніх частували смачною козацькою кашею.

Усі новини