Андрій Табалов: Конструктивна робота депутатів сьогодні — це велика перемога демократії

Четвер, 20 липня 2017 19:32

Четверте засідання дев’ятої сесії секретар міської ради Андрій Табалов оцінив на 10 балів за десятибальною шкалою. Без непорозумінь не обійшлось, але конфліктні питання депутати вирішили методом діалогу та пішли конструктивним шляхом.

- Вчора до мене звернувся депутат Зайченко з приводу того, що комісія ЖКГ, яку він очолює, не мала змоги ознайомитись із питаннями, які сьогодні були винесені на сесію, повідомив Андрій Табалов. - Можу зрозуміти і його, і начальника управління, оскільки зміни були оперативні. Але моя думка - депутата треба поважати. Надалі начальники управлінь не повинні використовувати практику, коли депутати, члени комісії, не знають, про що йдеться у тих, чи інших проектах рішень.

Позиція секретаря міської ради була такою, що комісія мала обов’язково зібратись, навіть під час проведення сесії.

- Комісія повинна була зібратись для того, щоб депутати ознайомились із проектами рішень і дійшли спільного висновку. Як ми побачили, думка членів комісії була одностайною стосовно питань, які розглядались, - зауважив Андрій Табалов. - Це велика перемога демократії. Так треба працювати — конструктивно та результативно. Не було провокацій, “циркових вистав”, була нормальна продуктивна робота. Коли є конструктив, навіть запити опозиційних депутатів, які не завжди поводяться етично під час сесійних засідань, навіть вони підтримувались. Всі ми побачили, що депутати побачили, що опозиція налаштована працювати результативно. Це треба підтримувати, стимулювати. Я цілком задоволений ходом сесійного засідання.

Усі новини