Андрій Райкович закликав поліцію до ефективної боротьби із розповсюджувачами наркотиків у Кропивницькому

Понеділок, 22 березня 2021 16:28

Поряд із поширенням коронавірусної інфекції, у Кропивницькому наростає іще одна небезпечна хвиля - розповсюдження наркотичних засобів, особливо поблизу навчальних закладів.

На переконання міського голови Андрія Райковича, сьогодні це набуло загрозливих масштабів. У місті продовжують активно з’являтися надписи з рекламою адрес розповсюдження наркотичних речовин – їх пишуть на під’їздах, на домофонах, на стінах споруд у центрі міста. Періодично такі посилання замальовують комунальники та волонтери, але надписи з’являються знову.

- Це не просто біда і проблема - це жахлива реальність! Мені пишуть батьки школярів, мені постійно скаржаться голови квартальних комітетів. Цими закладчиками “кишать” соцмережі, - зауважив Андрій Райкович. - “Наливайки” процвітають, знову наркомани валяються в під'їздах, вештаються біля шкіл, на дитячих майданчиках. Так не може бути. Шановні поліцейські, я дуже прошу, будь-ласка, посильте роботу, особливо навколо навчальних закладів. Тут реакції школи чи навіть контролю батьків замало. Тут необхідно ловити і жорстко карати!

Усі новини