Андрій Райкович закликав кропивничан суворіше дотримуватись карантинних вимог

Понеділок, 31 серпня 2020 16:52

Ситуація з поширенням коронавірусної інфекції на території Кропивницького стає складнішою. На цьому акцентував увагу міський голова Кропивницького Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 31 серпня.

За інформацією очільника міста, кількість випадків вірусної пневмонії і кількість  позитивних тестів на захворювання коронавірусною інфекцією в обласному центрі збільшуються.

- Наша “зелена зона” досить швидко може змінити свій карантинний колір. Тому прошу містян не розслаблятись, - закликав міський голова. – Засоби масової інформації прошу знову активно повернутися до теми протиепідемічних заходів. Люди іще перебувають в літі, у спогадах про відпустки і море. Всі розслаблені: а це – велика загроза. Поліцію прошу також повернутися до діалогу з працівниками сфери торгівлі про необхідність жорсткого дотримання усіх карантинних вимог і у супермаркетах. І у маленьких магазинчиках, і на ринках. А от стихійній торгівлі – не місце на вулицях Кропивницького у такій ситуації. Її необхідно повністю  прибирати, щоб ліквідувати можливість поширення вірусу у такий спосіб.

Усі новини