Андрій Райкович закликав кропивничан спільним виконанням Славня підтримати збірну України з футболу

Субота, 3 липня 2021 17:55

Спільним виконанням Державного Славня закликав містян Кропивницький міський голова Андрій Райкович підтримати збірну України з футболу перед початком матчу ¼ фіналу чемпіонату Європи з командою Англії.

 «Дорогі мої земляки! Сьогодні для нас знаковий футбол. Вболівати за українську збірну в Кропивницькому можна на двох фан-зонах: відкритому майданчику “Атмосфера mіr2.0”, на Великій Перспективній та на площі Героїв Майдану. Але я закликаю всіх вас свої будинки, двори, квартири, гуртожитки, літні майданчики, дачі також перетворити на фан-зони.

О 22-ій, коли на римський газон вийдуть наші і англійці, коли зазвучить наш, український ГІМН, відчиніть всі вікна, балкони, навіть вікна транспорту, якщо ви в дорозі, і гряньте разом з нашими хлопцями!

Переконаний, що ви мене підтримаєте, бо ми місто із славною футбольною традицією: Квасов, Горожанкін, Кацман, Касьонкін, Євтушенко, Михайлов, Канчельськіс, Пятов - наші легенди.

Я точно знаю, що сьогодні з командою Андрія Шевченка буде дух і воля, талант і характер великих майстрів - Валерія Васильвовича Лобановського, Йожефа Сабо, Володимира Мунтяна, Ігоря Бєланова, Олега Блохіна, та, власне, всіх, завдяки чиїй майстерності на всіх футбольних аренах завжди знали, Україна - це і великий футбол.

Тому о 22-й нехай летить із центру України до сонячної Італії, що «Ми, браття, козацького роду»!

Наші хлопці б‘ються в 1/4 фіналу Євро 2020. Вони вже герої! А героям у нас завжди слава!», - звернувся до кропивничан на своїй сторінці мережі Facebook Андрій Райкович.

За дорученням міського голови громадський транспорт обласного центру працюватиме сьогодні, 03 липня, до 24.00, щоб розвести вболівальників по домівках після завершення матчу.

 

Усі новини