Андрій Райкович закликав кропивничан не втрачати пильність в умовах поширення COVID-19 і вакцинуватися

Понеділок, 7 лютого 2022 13:02

Знову і знову Кропивницький міський голова Андрій Райкович наполегливо звертається до мешканців міста із закликом не втрачати пильність в умовах стрімкого поширення коронавірусної хвороби та активно долучатися до створення колективного імунітету шляхом  вакцинації.

Жодна апаратна нарада у міській раді не обходиться без аналізу ситуації із станом захворювання на COVID-19, от і сьогодні, 07 лютого, Андрій Райкович  доручив посилити увагу до дотримання карантинних обмежень на території обласного центру.

- Сьогодні виявляється велика кількість хворих із запаленням легень, масово хворіють діти. Дуже високий рівень розповсюдження, і дуже велика безпечність людей. Навіть на ліквідації аварії у пошкодженому вибухом газу будинку, у пунктах обігріву є маски і дезінфектори, але люди ними не користуються, - підкреслив міський голова. - І до центрів масової вакцинації у цей час черги не вишиковуються. Люди розслабилися, наче взагалі вже цієї хвороби немає, а ще з'являються такі собі консультанти, які запевняють, що хвороба йде на спад. Дай боже, щоб так і було, але реально це не так.

Принагідно Андрій Райкович звернувся до засобів масової інформації - запрошуйте лікарів, більше інформуйте і закликайте людей вакцинуватися.

Усі новини