Андрій Райкович: якість ремонту доріг у Кропивницькому необхідно жорстко контролювати

Понеділок, 18 вересня 2017 14:04

Комунальники жорстко контролюватимуть хід ремонтів дорожнього покриття на кожній вулиці Кропивницького. Таке завдання поставив міський голова Андрій Райкович  під час апаратної наради сьогодні, 18 вересня.

Ремонти шляхів в обласному центрі не припинятимуться, поки за вікном спокійна і ясна погода. Міський голова знов звернув увагу комунальників на тому, що кожну роботу необхідно ретельно контролювати, і акти підписувати лише після усунення всіх недоліків.

Також, відзначив Андрій Райкович, у місті вдалося дещо вирівняти ситуацію з асфальтуванням доріг, проте капітальний ремонт трьох ключових магістралей і досі не розпочався.

- Наприклад, вулиця Короленка: після тендеру на “Прозоро” Антимонопольний комітет зупинив рішення тендерного комітету, - наголосив очільник міста. – А от  Пермську і Преображенську необхідно терміново запускати в роботу. Не гайте час: поки підпишете угоди, поки виконають підготовчі роботи, а там вже  дощ і сніг. І наша пісня гарна — нова.

У той же час керівництво фінансового управління отримало завдання не перерозподіляти кошти, виділені на капітальний ремонт доріг. Аби, після проходження всіх процедур підрядники могли одразу взятись за їх ремонт, а міська влада вчасно за все розрахуватись.

Усі новини