Андрій Райкович: якість ремонтів на дорогах Кропивницького має бути під пильним контролем міської влади на усіх етапах їх виконання

Понеділок, 30 липня 2018 13:09

            Погода не пробачає комунальним службам недобросовісності у роботі. На необхідність пильного контролю за якістю відновлення асфальтового покриття після усунення аварійних ситуацій на інженерних комунікаціях, інженерно – грамотного облаштування колодязів водо - , тепломереж та належного утримання ливневих каналізацій на території міста вчергове наголосив міський голова Кропивницького Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 30 липня.

            - Сильні дощові опади минулого тижня ще раз підтвердили: там де комунальники неякісно відновили дорожнє покриття після розриття, де відсутня герметизація оголовків каналізаційних люків, де не прочищена система відводу дощових вод – там стрімкі потоки позривали асфальт, - відзначив очільник міста. – Крім того, я проінспектував ситуацію на прибудинкових територіях, зокрема на Ковалівці. Після дощів у дворах стоять озера.  Це означає, що стік води організований хаотично і тут є над чим працювати. Можна говорити, що проекти ремонтів міжбудинкових доріг не повністю враховують вирішення питання водовідведення, проектанти зловживають довірою міської влади, не говорю вже про якість виконання робіт. Так ми ніколи не приведемо наші дороги до нормального стану і ми не можемо щороку витрачати великі суми коштів на ремонти одних і тих ділянок.

            Андрій Райкович доручив керівникам головного управління ЖКГ організувати дієвий і жорсткий контроль за ходом ремонтних робіт на дорогах міста на усіх етапах його виконання, а ливневу каналізаційну систему міста тримати у постійній готовності прийняти дощові води.

Усі новини