Андрій Райкович: Влада повинна працювати для людей! 

Понеділок, 30 січня 2017 14:10

Сьогодні, 30 січня, міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради вчергове наказав усім керівникам виконавчих органів і комунальних підприємств забезпечити організацію доступного і ефективного  спілкування з мешканцями міста, та вирішення їх питань без бюрократичної тяганини. 

Нещодавно до Андрія Райковича звернулася жінка, щоб отримати точну відповідь, за яким тарифом чи за яким принципом обраховано ціни на комунальні послуги в ЖЕО. Принцип ціноутворення жінці під час особистого прийому пояснили, а от підлеглі отримали наганяй. 

- Мені соромно було читати лист - відповідь на просте питання - цілий листок тексту, а необхідної інформації – жодного слова, - звернув увагу Андрій Райкович. - Я про чиновницький підхід до підготовки відповідей вже говорив десяток разів.  Ми для людей, а не вони – для нас. Звертаюся до всіх начальників ЖЕО і управління ЖКГ: інформуйте мешканців будинків, збирайте завбудинками і налагодьте цю роботу. 

Міський голова також зауважив, що мешканці кожного будинку повинні знати, за що платять. Якщо ж тариф змінюється, народ повинен бути поінформованим, чому так відбувається. Кожному мають пояснити причини таких змін.

 - З людьми треба навчитися нормально спілкуватися і не доводити, щоб за кожною дрібницею люди бігли до міського голови – наголосив очільник міста. 

Усі новини