Андрій Райкович: вистоїмо разом! Кожен на своєму місці – спокій, увага і робота 24/7!

П'ятниця, 25 лютого 2022 10:26

Кропивницький міський голова Андрій Райкович закликав містян жорстко дотримуватися режиму світломаскування.

- Другий день живемо у жорстокій напрузі і тривогах через віроломний напад російських військ від усіх наших кордонів у глиб країни.

Війна! Кожен із вас – в мережах, біля телеекранів та радіо. Кожен із нас серцем і душею із усіма містами, які під ворожими ракетами, із героїчною українською армією, із нашою славною столицею – містом-героєм Києвом.

Кропивницький, ми всі, з минулого вечора теж чекали найгіршого. Обійшлось, але розслаблятись рішуче не можна. Порядок, мобілізація наперекір паніці і хаосу.

Місто почало розміщати переселенців. Дуже прошу вас, у кого є зайві матраци, пледи, ковдри, подушки, комплекти постільної білизни, зайві теплі речі, зносьте до найближчих від вас шкіл. Там прийматимуть. За окремим планом – тероборона. Хто бажає вступити, звертайтесь до міського військкомату на Чміленка.

Повідомляю, що усі комунальні служби працюють штатно. Є вода, газ, тепло, світло.

Звертаюсь до власників усіх приміщень, де є світлова реклама і банери! Увечері, в районі 22-ї  вимикайте її! – наголосив у своєму зверненні Андрій Райкович.

- Прошу, друзі, бути пильними і звертати увагу на будь – які підозрілі речі, людей, знаки.  Негайно телефонуйте на всі гарячі лінії і екстрені номери.

Звертаю увагу, що у зв’язку із воєнним станом, комендантською годиною, невідкладними потребами пального для військових, рух громадського комунального транспорту значно скоригується. Із 10.00 до 16.00 на маршрутах працюватимуть по 2 тролейбуси і по 1 автобусу. Із 16.00 до 19.00 кількість машин на маршрутах збільшиться.

Прошу вас до усіх змін поставитись із розумінням, скоригувати плани і без нагальної потреби нікуди не вирушати.

Будьте з родинами, з дітьми, з батьками, подбайте про хворих.

Так, нам дуже важко, але Україна бореться з найбільшим агресором. Тому кожен на своєму місці – спокій, увага, робота 24/7.

Вистоїмо разом!

У нас єдина мета – Україна!

Усі новини