Андрій Райкович вимагає від комунальників прибирати місто від центру до околиць за затвердженим планом

Понеділок, 24 лютого 2020 12:47

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович поставив перед головним управлінням житлово-комунального господарства оперативний графік прибирання міста.

Відповідне доручення комунальникам очільник міста надав під час апаратної наради сьогодні, 24 лютого. Андрій Райкович загострив увагу керівництва головного управління ЖКГ на необхідності якісного прибирання території Кропивницького від центру і до найвіддаленіших мікрорайонів.

- Я просив би не забувати і про радіальні напрямки. Там можливо задіяти не таку потужну механізацію, як «Скандія». Але люди повинні бачити, що місто прибирається не лише на центральних напрямках, - наголосив міський голова. – Складіть графік, розмістіть його на інформаційних ресурсах, повідомте квартальні комітети.

Сьогодні також настала активна фаза грейдерування доріг в обласному центрі. Температура плюсова, тож дозволяє виконувати цю роботу. А вулиць, що потребують грейдерування та засипки критичних ям на проїжджих частинах доріг у місті чимало. Виконувати цю роботу Андрій Райкович доручив щоденно і за заздалегідь складеним графіком.

- Ми за графіком чітко про виконання цієї роботи повинні інформувати. Так само по відновленню і ремонту зовнішніх мереж освітлення — теж потрібно мати графік і відповідально його виконувати, - акцентував увагу комунальників міський голова. - Це поточна робота!

У той же час, Андрій Райкович закликав керівників районних в місті рад активно контролювати чистоту і порядок на ввірених їм територіях: квартальні комітети мають активніше попрацювати на вулицях з господарями обійсть щодо благоустрою прибудинкових територій і санітарного порядку у приватному секторі.

Усі новини