Андрій Райкович вимагає ідеального порядку на усіх місцях пам’яті Кропивницького

П'ятниця, 27 квітня 2018 15:59

Сьогодні, 27 квітня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович та начальник головного управління житлово-комунального господарства міської ради Віктор Кухаренко проінспектували всі пам’ятні місця обласного центру, щоб перевірити їх стан напередодні травневих свят.

 Меморіальний комплекс Фортечні Вали вже почали чепурити, але тут необхідно відремонтувати стелу, що знаходиться одразу на вході. Там зруйнувалася одна з гранітних плит. Андрій Райкович доручив Віктору Кухаренко не зволікати з реконструкцією і зробити роботу якнайшвидше, щоб встигнути до травневих свят.

Написи на плитах вже незабаром поновлять, адже за рік вони потьмяніли. З 2-го травня комунальники розпочнуть покіс трави та прибирання порослі на території меморіального комплексу. До 9-го числа вся територія Фортечних Валів буде прибрана і доведена до ладу.

Крім того на Алеї Героїв додатково з’явиться ще три «паруси», де продовжать розміщувати фото загиблих Героїв АТО.

Проінспектував Андрій Райкович і територію біля пам’ятного знаку, знаного в народі як «Катюша», та біля першого пам’ятника воїнам, що розташований біля театру імені Марка Кропивницького. Очільник міста дав завдання навести лад скрізь: трава має бути викошена, квіти насаджені, самі пам’ятні знаки відремонтовані, а на кожному з пам’ятних місць має бути ідеальний порядок.

Віктор Кухаренко запевнив, що з роботою не затягуватимуть і до кінця наступного тижня виконають весь обсяг робіт.

Усі новини