Андрій Райкович вимагає дотримання комунально-будівельної культури під час ремонту на дорогах міста

Понеділок, 9 липня 2018 14:43

Під час апаратної наради міський голова Кропивницького Андрій Райкович звернув увагу на те, щовпродовж останніх двох тижнів ОКВП “Дніпро-Кіровоград” по місту не відремонтувало жодного свого люка. І наголосив, що робота працівників водоканалу по вулиці Чорновола його не задовільнила.

- На щоденних потоках на вулицях міста я вже не акцентую, але невже ніхто з ваших майстрів не бачить два провалених люки на розі Шульгіних і Чміленка? Там курсує габаритний новий автобус, там сотні машин, зауважив міський голова. - Скільки разів я буду вказувати на велике розриття“Теплоенергетика” по вулиці Тарковського, а дві ями поруч — теж люки. Сьогодні ж розберіться і нарешті виконайте цю роботу.

Крім того Андрій Райкович звернув увагу керівництва ОКВП “Дніпро-Кіровоград” на відсутність у працівників підприємства спеціальних знаків “ремонт” та “вибачте за незручності”.

- По вулиці Чорновола підняли зливні решітки, огородили сигнальною стрічкою і поставили в яму свіжу гілку із зеленим листям. Чому у нас відсутня елементарна комунально-будівельна культура?!Я не вимагаю добротної стандартної будівельної огорожі з назвою об'єкта, хто виконує ремонт, вибачення за незручності і термін, коли буде виконано, - зазначив очільник міста. - Зробіть хоча б елементарні периметри — без гіляк. Невже з підсобного матеріалу не можна напиляти нормальних рейок? Мати в запасі спецзнаки — «ремонт» і табличку «вибачте за незручності».

Усі новини