Андрій Райкович вимагає активізувати роботи по лікарні швидкої медичної допомоги

Понеділок, 18 жовтня 2021 16:49

Міський голова Андрій Райкович дав низку важливих доручень, що стосуються лікарні швидкої медичної допомоги під час апаратної наради, 18 жовтня.

Очільник міста готовий зустрічатися із підрядником, який виграв тендер по будівельних роботах по даному об'єкту, більше того Андрій Райкович вимагає чіткого, практично по днях розписаного плану робіт до кінця року, бо ж часу до нового року залишилося не так уже й багато, а об'єм робіт чималий, і кошти мають бути освоєні ефективно.

Іще одне важливе питання — комплектація необхідним обладнанням приймального відділення ЛШМД. Міський голова доручив управлінню охорони здоров'я разом із керівником лікувального закладу укласти перелік обладнання, тим більше облаштування таких відділень типове в рамках виконання державної програми. А далі спільно із обласною владою готувати звернення до профільного міністерства і переходити у практичну площину введення в експлуатацію цього відділення.

- Це державна справа, і ми повинні спільно з державною бути у відкритому діалозі. Це типові приймальні відділення у базових опорних лікарнях другого і третього рівня, які за причинами не залежними від влади на місцях досі не введені в експлуатацію, - наголошує Андрій Райкович.

Усі новини