Андрій Райкович: усі діти у Кропивницькому мають відчути радість новорічних свят!

Вівторок, 3 січня 2017 00:00

Сьогодні, 3 січня, для діток  пільгових категорій у Кропивницькому влаштували справжнє новорічне свято біля ялинки в обласній філармонії.

Святкувати Новий рік прийшли півтисячі малюків з багатодітних родин та діток з особливими потребами. Вітав присутніх зі святом міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

Звертаючись до дітей, та їхніх батьків, очільник міста відзначив: - “Скільки б нам не було років, ми завжди чекаємо на ці дні, як на справжню казку. У вас зараз зимові канікули і цілий рік незабутніх вражень попереду. Я бажаю вам цікаво і корисно відпочити, не хворіти, набратися сил, енергії, щоб гарно вчитися, щоб батьки, педагоги, вихователі були задоволені вашими успіхами”.

Пізніше, біля ялинки, дітей розважали відомі герої мультфільмів та казок. Хлопчики та дівчатка радо брали участь в конкурсах, танцювали, робили фото на згадку. Одна з матусь особливої дитини Анна Бондарєва зауважила, що на міську ялинку їх запросили вперше.

 - Звичайно ми задоволені, що про наших дітей врешті не забули. Ми й самі влаштовували їм свята, але тут інші масштаби. Я переконана, якщо об’єднати наші зусилля та ініціативу влади, матимемо гарні результати ,  - наголосила Анна Бондарєва.

Після хороводів та конкурсів, всі учасники свята перейшли в глядацьку залу на перегляд вистави «Аліса в новорічному задзеркаллі».

Усі новини