Андрій Райкович: українці – народ, у якого ніколи не буде зломлений дух!

Понеділок, 26 квітня 2021 16:35

Сьогодні, 26 квітня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович доручив комунальним службам міста забезпечити належний  комунальний порядок напередодні травневих свят.

У неділю, 02 травня кропивничани  відзначатимуть Великдень, за Великодніми вихідними – День пам’яті і примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Потім - поминальні дні. Тому міський голова поставив завдання комунальникам якісно  прибрати всі меморіальні місця у Кропивницькому.

- Всі пам'ятники, меморіальні дошки, захоронення невідомих солдатів Другої світової повинні бути прибрані. Це робиться щороку. І зараз, навіть в карантин, кожне меморіальне місце має бути благоустроєним, підремонтованим. Поховання на Фортечних валах, Алея Героїв АТО на Рівненському цвинтарі, всі могили на інших кладовищах треба перевірити і впорядкувати, - наголосив  Андрій Райкович.

Урочистості 08 і 09 травня в обласному центрі  відбудуться із жорстким дотриманням правил карантину. Цьогоріч на них не запрошуватимуть ветеранів війни. Їм далеко за 90 і їх залишилось зовсім мало. Але це не означає, що про ветеранів забудуть. Нікого не обійдуть увагою: управління соціальної підтримки населення тримає на контролі привітання і вчасні виплати матеріальної підтримки  усім ветеранам.

- Обов'язково гуртом привітаємо і наших воїнів на Сході вісточками з рідного міста. У такі знакові і водночас тривожні часи маємо бути, як ніколи, єдиними, згуртованими та зібраними, - відзначив  Андрій Райкович. - Без паніки, без нагнітання, а організовано, гідно підтримуємо наших воїнів. Щоб усім було ясно і зрозуміло: українська держава, український народ, українські міста і села - це велика країна, в якій попри усі труднощі і втрати, ніколи не буде зломлений дух!

Усі новини