Андрій Райкович: у Кропивницькому створюємо міський простір, екологічний і комфортний для людей

Понеділок, 24 травня 2021 15:18

З інвесторами, які приходять на територію Кропивницького, необхідно  працювати конструктивно і надзвичайно професійно. На це сьогодні, 24 травня, під час щопонеділкової апаратної наради звернув увагу керівників виконавчих органів міський голова Андрій Райкович.

- Якщо з’являються люди, які хочуть щось збудувати, вкласти в наше місто фінансовий ресурс, треба не відлякувати їх, а знаходити взаємовигідні шляхи співпраці, створювати сприятливі умови для роботи, - підкреслив Андрій  Райкович. - Працюємо професійно, щоб інвестори були зацікавлені заходити до нас в місто. Але щоб і працювали з користю для громади, для екології, для комфорту людей.

У той же час, Андрій Райкович доручив спеціалістам сектору екології та природоохоронної діяльності активніше роз’яснювати громаді плани і дії міської влади у сфері збереження екології, інформувати містян про  реальний стан зелених зон у Кропивницькому: скверів, парків та кожного дерева, щодо якого приймається рішення про видалення.

- Ви ж бачите, що це резонансні речі. На них спекулюють, популізм зашкалює, людей переконують, що сквери вирубують, Лісопаркову захопили, а тут одні вороги. Шановні колеги, спілкуйтесь з пресою, з громадою. Це, у першу чергу, стосується  фахівців управління містобудування та архітектури  і екологів. Апелюйте, якщо в громаду свідомо хтось вкидає неправдиву інформацію, - поставив вимогу  міський голова.

Водночас, Андрій Райкович надав доручення перевірити всі укладені раніше і договори оренди земельних ділянок щодо їх належного виконання.

Усі новини