Андрій Райкович: у Кропивницькому розпочинається старт нового будівельного сезону

Понеділок, 1 березня 2021 16:45

Кропивницький  готується до початку активних будівельних і ремонтних робіт. Про це повідомив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 01 березня.

- Міська рада вже затвердила ключові галузеві програми і тепер ми маємо  грамотно, по-господарськи підійти до активізації усіх процесів початку будівельного сезону. Коштів та інших матеріальних ресурсів у нас не так багато, а об'єктів, напрямків, куди хочемо докласти зусилля, особливо у сфері тепломодернізації, дорожнього будівництва, об'єктів охорони здоров’я, ЖКГ багато. Роботи вистачає і вона надзвичайно потрібна громаді. Тому прошу поставитися до моїх завдань дуже відповідально, - наголосив Андрій Райкович.

Одним з найнеобхідніших для міста залишається проєкт реконструкції операційного блоку на базі Лікарні швидкої медичної допомоги. Міський голова доручив залучити до створення новітнього оперблоку у Кропивницькому найкращих експертів, щоб він відповідав найсучаснішим стандартам медицини. Ще один важливий медичний проєкт, на реалізацію якого чекають містяни – капітальний ремонт дитячої  поліклініки.

- Це будівельний об'єкт другого півріччя 2021-го та наступного року. Мами з дітками дуже чекають його реконструкції, - переконаний міський голова. - Також починайте проєктування ще одного терапевтичного відділення Центральної міської лікарні на Фортечних валах, яке спеціалізуватиметься на серцево – судинних захворюваннях. Адже коронавірус дає ускладнення не лише на легені, а й на серце. Тому таке відділення місту дуже потрібне, нам потрібно рятувати людей!

Стратегічним питанням залишається також облаштування дороги до міської лікарні на Салганних пісках та організація руху громадського транспорту у цьому мікрорайоні Кропивницького.

Усі новини