Андрій Райкович: у Кропивницькому мають з’являтися додаткові пункти вакцинації від COVID-19

Понеділок, 29 листопада 2021 12:48

Відкривати нові пункти вакцинації від коронавірусу у Кропивницькому та агітувати містян робити щеплення - таке завдання поставив перед управлінням охорони здоров’я міської ради міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 29 листопада.

Щоденна статистика з наповнення головної «ковідної» бази – відділення Центральної міської лікарні на Валах свідчить про те, що кількість хворих не зменшується, ситуація залишається складною, а тому кампанія з організації масового щеплення Кропивничан залишається надзвичайно актуальною.

- Відкриття додаткових Центрів масової вакцинації - це не для кількості і для звітів, а для того, щоб було зручно і комфортно людям. Була необхідність в “Епіцентрі” – зробили. Якщо треба в інших торговельних мережах – будь - ласка, відкривайте. - наголосив Андрій Райкович.

Міський голова доручив також начальнику управління охорони здоров’я Оксані Макарук підготувати до наступної апаратної наради повну інформацію про нововиявлений штамм коронавірусу.

У свою чергу, Оксана Макарук проінформувала про початок роботи Центру масової вакцинації у приміщенні торгівельного центру «Велмарт» за адресою: вул. Юрія Коваленка, 2а. Він розпочне приймати пацієнтів із 01 грудня і працюватиме від 09.00 до 18.00 годин щоденно.

Усі новини