Андрій Райкович: у Кропивницькому має бути комунальний порядок – від центру до околиць!

Понеділок, 9 серпня 2021 11:10

У Кропивницькому варто значно посилити викошування бур’янів та систематизувати процес вивезення сміття. На цьому сьогодні, 09 серпня, під час щопонеділкової апаратної наради наголосив Кропивницький міський голова Андрій Райкович. Очільника міста не влаштовує поточний стан комунального сектора, коли одна територія покошена, а інша в бур'янах, коли сміттєві контейнери переповнені.

- Сміттєві майданчики в місті не завжди чисті. Це значить, що системно прибирання не здійснюється, проаналізуйте виконання цієї роботи, - зазначив Андрій Райкович. - КП “Благоустрій”, ви не здійснюєте у повному обсязі контроль над усіма своїми територіями. До доскональності вам ще дуже далеко. Не встигаєте працювати своїми силами, то укладайте додаткові угоди, наймайте людей тимчасово на літній період.

Також Андрій Райкович дав завдання головному управлінню житлово-комунального господарства виконувати професійний контроль за всіма об’єктами будівництва в місті.

- Я заїхав із Вокзальної у двір будинку на Академіка Корольова, 13, де практично завершили ремонт прибудинкової території. Там асфальту 50 років не бачили, але є недоробки. Подивіться, як воду відвели від під'їзду. А начальник ЖЕО №3 нехай подивиться, які там бур'яни попереду будинків, - наголосив міський голова.

Квартальних Андрій Райкович закликав працювати з жителями приватного сектору, аби ті активніше прибирали біля своїх помешкань.

 

Усі новини