Андрій Райкович проінспектував, як тривають аварійно відновлювальні роботи у житловому будинку по вулиці Космонавта Попова

Понеділок, 7 лютого 2022 19:14

Сьогодні, 07 лютого, Кропивницький міський голова перевірив хід аварійно-відновлювальних робіт у житловому будинку по вулиці Космонавта Попова, 24, де минулого тижня стався вибух газу в одній із квартир.

Нині будівельники продовжують укріплювати підвал. Це надважливе завдання, аби не допустити руйнування будинку. Роботи триватимуть ще кілька днів, але спеціалісти вже мають чітку картинку, як поступово переходити з такими ж роботами на перший поверх.

Продовжується монтаж металопластикових вікон. 26 вже встановили. Паралельно монтують підвіконня та відливи. Замовили також 10 балконних блоків. Днями їх завезуть і почнуть установку. Вже завтра – післязавтра в будинку також розпочнуть працювати газовики. Адже тут треба поступово відновлювати газопостачання.

- На сьогодні маємо також певні напрацювання щодо пошуку тимчасово житла для тих, хто нині проживає в готелі «Турист». Аварійні роботи, напевне, триватимуть не один тиждень, а готель під тривале проживання не підходить, - наголосив Андрій Райкович. - Поступово, крок за кроком вирішуємо всі задачі. Людей прошу запастись терпінням. Ми працюємо.

Усі новини