Андрій Райкович: програми розвитку Кропивницького мають бути ефективними і зрозумілими для громади

Понеділок, 4 січня 2021 12:39

Підготовка і формування галузевих програм соціально-економічного розвитку Кропивницького на 2021 і наступні роки залишаються пріоритетним завданням виконавчих органів міської ради у перші дні нового року.

На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 04 січня.

- Програми, що будуть реалізовуватися у поточному році мають бути ефективними, прозорими і зрозумілими не тільки для спеціалістів, а й для всієї громади, - відзначив очільник міста. – Всі пункти заходів програм необхідно проревізувати та адаптувати їх до умов 2021 року у відповідності до фінансових можливостей міського бюджету.

За словами міського голови, поточний рік буде напруженим і наповненим реальними кроками з розвитку території обласного центру. Відповідно, необхідно максимально залучити для їхньої реалізації співфінансування з державного бюджету.

- Наші детально прописані і обраховані пропозиції до вищих органів влади для фінансування з державних фондів мають бути регулярними, обґрунтованими і публічними, - підкреслив Андрій Райкович. – Маємо вести широкий суспільний діалог щодо реалізації галузевих програм соціально-економічного розвитку міста із залученням громадських експертів та активно використовувати адміністративний вплив. Усі пропозиції від громадськості ми уважно вивчатимемо і враховуватимемо.

Усі новини