Андрій Райкович поставив завдання комунальникам без зволікань ліквідовувати наслідки негоди

П'ятниця, 6 серпня 2021 17:56

Сьогодні, 06 серпня, під головуванням Кропивницького міського голови  Андрія Райковича відбулась нарада, під час якої скоординували дії усіх служб щодо подолання наслідків негоди. Сильним вітром в обласному центрі повалило низку дерев (їх кількість нині підраховують спеціалісти) та електроопор, зірвало дахи з будинків, порвало мережі. Андрій Райкович дав завдання ГУ ЖКГ невідкладно братись за ліквідацію наслідків негоди і максимально допомогти кропивничанам.

- Не гайте часу, бо багато дерев впали просто на дороги і перекрили  можливість руху містом, треба їх прибрати в першу чергу, - поставив завдання міський голова. – Реагуйте на повідомлення в соціальних мережах та ті, що їх отримує «Гаряча лінія». Люди зараз потребують нашої підтримки. Складіть план робіт по мікрорайонах і виконуйте роботу. Працюйте і завтра, аж поки все не буде виконано.

Спеціалісти ГУ ЖКГ також мають обстежити стан будівельних конструкцій  житлових будинків та роботу інженерних комунікацій. До речі, ливнівки зуміли прийняти велику кількість води, проте працівникам КП «Універсал 2005» доводиться увесь час прочищати решітки, адже потоками в них заносить листя та сміття.

Деякі мікрорайони залишились без вуличного освітлення. Працівники КП «Міськсвітло» вже виїхали на обстеження.  

Працюватимуть комунальні служби і завтра. Про проблеми можна повідомляти на гарячу лінію міського голови за номером 0 800 21 77 21

Усі новини