Андрій Райкович: підтримка ЗСУ, організація оборони і реанімація економіки – основні завдання для громади Кропивницького

Неділя, 13 березня 2022 10:53

За добу Кропивницький  пережив чотири тривалі повітряні тривоги.  Але навіть ракетні обстріли не зупинять життя і нестримну волю українців до Перемоги.

Тож найголовнішим завданням для громади  міста є допомога героїчним Збройним Силам України, оборона  власної території та повернення до життя малого і середнього бізнесу у Кропивницькому.

Відповідне доручення надав керівникам  громад голова обласної державної адміністрації Андрій Райкович.

- Як регіон, в якому не ведуться активні бойові дії, ми маємо активно сприяти поновленню діяльності підприємців, - наголосив Андрій Райкович. – Сьогодні звідусіль до обласного центру йде гуманітарна допомога. А від нас – далі, тим, хто її найбільше потребує. Ми продовжуємо приймати біженців. Вдень і вночі їх заселилося 6,5 тисяч. Майже третина – діти. Під час війни немає вихідних. Тому і сьогодні Кіровоградщина працює – для армії, на оборону, допомагає переселенцям, зустрічає та формує гуманітарні рейси.  Вчимося жити і працювати з поправкою на війну. На жорстоку війну.

Усі новини