Андрій Райкович: Підготовка керівників виконавчих органів до сесійного засідання має бути професійною

Понеділок, 24 липня 2017 11:44

Сьогодні, 24 липня, апаратну нараду міський голова розпочав із короткого аналізу останнього сесійного засідання. За словами Андрія Райковича, депутати дуже прискіпливо розглядали усі пункти, пов’язані із житлово-комунальним господарством та капітальним будівництвом в обласному центрі.

- У цієї медалі завжди було 2 сторони: перший - усі депутати хочуть мати на свої округи якісь преференції на ремонт шкіл, доріг, дворів. Другий - наші профільні управління подають свої пріоритети, - зазначив міський голова. - Так от, щоб вони дійсно не викликали жодних сумнівів і заперечень, ми повинні кожен запропонований до бюджетного фінансування об’єкт готувати максимально аргументовано. Я щоразу вказую вам: працюйте з кожною профільною комісією, подавайте на розгляд якісно підготовлені документи.

Під час наступної сесії розглядатимуть виключно питання виділення землі. Тож міський голова дав завдання профільному управлінню підготуватись ретельно до кожного питання. Кожну землянку депутати мають побачити на екрані, а керівник управління повинен озвучити про неї всебічну інформацію, аби в депутатів не виникало сумнівів під час голосування. Завдання отримало і керівництво фінансового управління.

- Прошу вас максимально оперативно відпрацювати всі операції з документами, - наголосив Андрій Райкович. - А профільні виконавчі органи, приступайте до роботи! Мене хвилюють дороги, школи, медицина! 

Усі новини