Андрій Райкович: Нашого світла більше! Ми неодмінно переможемо!

Середа, 2 березня 2022 10:57

Останні години були тривожними для нашого міста. Але Кропивницький тримається. Завдяки нашим військовим, тероборонівцям, правоохоронцям і усім вам!

На цьому наголосив Кропивницький міський голова у своєму зверненні до мешканців обласного центру.

- Півдня особливої напруги. В наш бік рухалась російська ворожа армада. Розбили. Ганяли по наших полях, як зляканих зайців! Вкотре і вкотре доземний уклін нашим оборонцям! Крок за кроком все більше огранізації в роботі укриттів. Дякую підприємцям, дякую всім містянам, які продовжують їх облаштовувати, - відзначив очільник міста.

- Кропивничани, не втомлююсь вами захоплюватись! Ви неймовірні! Ви – сьогодні і завтра України! Школи, садочки, батьки кропивницької дітвори - немає ціни вашій доброті і волі до перемоги. Вони величезній допомозі, яку ви надаєте своїй армії: в будматеріалах, в тоннах пального, в транспорті, в дизельгенераторах, в харчах і одязі...

Моя батьківська подяка молоді – ви будуєте блокпости, ви йдете на фронт.

Місто всю ніч приймало біженців здебільшого з Харкова і Харківської області. Те, що вони розповідають – здоровим глуздом не осягнути. Ні, це не просто агресія, це не просто війна. Це вселенське зло!

Усі новини