Андрій Райкович: міська влада Кропивницького тримає слово – щороку в п’яти школах міста капітально ремонтуються спортивні зали

Середа, 12 вересня 2018 16:34

Сьогодні, 11 вересня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович, разом з начальником управління освіти міської ради Ларисою Костенко проінспектували хід ремонтних робіт у спортивній залі школи – інтернату «Сокіл».

Ремонтувати залу почали у червні. Нині вони на завершальному етапі, будівельники виконали їх на 95%. В залі зробили повний капітальний ремонт: встановили пластикові вікна, замінили стелю, вклали нову сучасну підлогу. Також тепер для хлопчиків та дівчаток є де зручно перевдягатись, та з’явилася можливість прийняти душ після занять спортом, адже поряд зі спортивною залою облаштували сучасні душові кімнати.

На капітальний ремонт спортивної зали з міського бюджету виділили 1,420 мільйона гривень. Загалом, як розповів міський голова Кропивницького Андрій Райкович, в місті послідовно втілюється в життя програма реконструкції п’яти шкільних спортзалів щороку. Окрім школи – інтернату «Сокіл» цьогоріч тривають ремонти в школах №№ 9, 13, 18, 32.

Андрій Райкович заглянув також до першокласників – поцікавився як їм навчатися в новій українській школі. Ліцей «Сокіл» є одним із закладів освіти, де в класи початкової освіти встановили сучасні парти – вони одномісні, легкі, діти можуть їх самотужки рухати і розміщуватися групками. Класи обладнані також мультимедійною апаратурою: проекторами, дошками, ноутбуками. «Першачки» були зайняті творчою роботою- малювали. На візит міського голови відреагували радісно, повідомили, що навчатися їм подобається, а годують їх смачно. Андрій Райкович привітав дітвору з прийдешнім Днем міста і побажав їм успіхів на початку довгого шкільного шляху.

Усі новини