Андрій Райкович: ми витримаємо, якщо будемо згуртованими і відповідальними

Понеділок, 31 січня 2022 15:22

Серія фейків про замінування навчальних закладів та торгівельних центрів  докотилася і до Кропивницького. Про це сьогодні, 31 січня, під час щопонеділкової апаратної наради, повідомив Кропивницький міський голова Андрій Райкович.

Разом з тим очільник міста поспішив заспокоїти кропивничан -  міська  влада тримає ситуацію під контролем, сплановані усі необхідні заходи, пов'язані із запобіганням надзвичайним ситуаціям.

- Звертаюся публічно до своїх заступників, до керівників виконавчих органів, особливо управлінь освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, ГУ ЖКГ, транспорту. Ми з вами вже не вперше проговорили усі дії, усі переміщення діток, персоналу, колективів, засобів в разі якоїсь непередбачуваної ситуації. Кожен керівник школи чи медзакладу, ЖЕО чи соцслужби - всі знають, як діяти, кого збирати, кого інформувати. Спокійно, організовано, грамотно, - повідомив Андрій Райкович.

В обласному центрі вже проведено низку відповідних навчань, тренінгів, практичних занять. Андрій Райкович переконаний, що це завдання необхідно актуалізувати і для завідуючих дитячими садочками.

- Життя випробовує нас на міцність. Витримаємо, коли будемо згуртовані і відповідальні, - наголосив міський голова. - Правильні вчасні комунікації з правоохоронними органами, міською радою, з батьками діток, з усіма службами, які відповідають за безпеку - це запорука, головна умова, що дозволить ефективно впоратись із будь-якою нестандартною чи надзвичайною ситуацією. Наголошую: ми переживаємо нелегкі, тривожні часи. Ганебних, брудних, цинічних методів ззовні з метою дестабілізувати ситуацію в нашій державі, випробувати українське суспільство на міцність - безліч.

Усі новини