Андрій Райкович: ми відстоюватимемо пріоритетність кожного проєкту соціально – економічного розвитку Кропивницького

Понеділок, 17 січня 2022 14:31

Рік щойно розпочався, а амбітних планів у міської влади чимало. Міський голова Андрій Райкович вимагає посиленої роботи над проєктною діяльністю у сфері соціально – економічного розвитку обласного центру — це його завдання і профільним заступникам, і керівникам виконавчих органів, яке він поставив  сьогодні, 17 січня, під час апаратної наради у міській раді.

Найперше, Андрій Райкович наполягає на підготовці пакету необхідних документів, що подаватимуться до  центральних органів влади  - не можна жодним чином нехтувати фінансовою підтримкою з державного бюджету, коли вона цілком реальна.   Лобіювати інтереси кропивницької територіальної громади міський голова закликає і народних обранців у Верховній Раді, він готовий зустрічатися з нардепами для обговорення стратегічних векторів співпраці.

Серед знакових інфраструктурних проєктів для Кропивницького у 2022 році Андрій Райкович виділив роботи по лікарні швидкої медичної допомоги та міській лікарні на Салганних пісках,  ремонт важливих автомагістралей —  вулиці Металургів та проспекту Промислового, реконструкція площі Героїв Майдану та І черга робіт на Набережній, окрім цього рік, що розпочався, оголошено в місті роком модернізації теплопостачання. По кожному із цих об'єктів і не тільки по цих, очільник міста вимагає належної проєктно-кошторисної документації, готовності підрядників виконувати роботи чітко за термінами і необхідної для цього кількості робітників.

- Ми багато запланували, у нас велика зона відповідальності, як соціальної так і фінансової і ми відстоюватимемо пріоритетність кожного проєкту, не для міського голови чи його заступників, а для громади, - наголосив Андрій Райкович.

Усі новини