Андрій Райкович: лише об’єднавшись зможемо перемогти!

Четвер, 24 лютого 2022 14:20

Забезпечення стабільної роботи всієї інфраструктури Кропивницького стало головним питанням порядку денного робочої наради міського голови Андрія Райковича і секретаря міської ради Олега Колюки  з активом міста – депутатами міської ради та членами виконавчого комітету сьогодні, 24 лютого.

Вночі Росія атакувала кордони України, проте українські військові стійко боронять свою землю. Андрій Райкович закликав, в такий складний для держави час, максимально об’єднатися, згуртуватися, відкинути політичні протиріччя та працювати на користь країни.

Очільник міста наголосив на важливості приділяти особливу увагу вразливим верствам населення, якомога більше підтримувати їх і допомагати.

- Також зараз виникає потреба в додатковій техніці для наших військових. Я закликаю тих, хто володіє відповідним ресурсом, мобілізуватись і стати підтримкою нашим військовим. Зараз будь – яка допомога буде вкрай необхідною та важливою, - наголосив Андрій Райкович. - Лише об’єднавшись, згуртувавшись ми зможемо перемогти ворога!

Усі новини