Андрій Райкович: кропивницькі школярі мають і навчатися, і харчуватися лише в якісних умовах

Вівторок, 16 листопада 2021 17:39

Сьогодні, 16 листопада, міський голова Андрій Райкович проінспектував хід та якість  капітальних ремонтів шкільних харчоблоків у закладах освіти Кропивницького.

Аби школи обласного центру мали всі умови для належного забезпечення дітей не тільки знаннями, але й якісним харчуванням, у місті реалізується масштабна програма ремонту шкільних  їдалень і кухонь.

У школах № 4 та № 25  та дитячому садочку №2 вони вже капітально відремонтовані. Будівельники виконали всі роботи у приміщеннях, тут встановлене нове сучасне обладнання. Їдальні в цих закладах освіти вже працюють. Є лише один нюанс – не встигли  встановити нові меблі, але над цим працюють і вже незабаром діти зможуть користуватися зручними і функціональними  елементами інтер’єру.

Ще триває ремонт харчоблоку в ЗОШ № 22. Картина тут теж потроху вимальовується, але Андрій Райкович порадив будівельникам пришвидшити інтенсивність робіт.

- Роботи необхідно активувати, бо вже немає куди затягувати, на носі - зима. На ремонт харчоблоків шкіл №4 та №25 було профінансовано  майже по шість мільйонів гривень, для ЗОШ №22 – близько трьох мільйонів, - повідомив Андрій Райкович. - Це важлива ділянка роботи, адже діти мають не лише навчатись в якісних умовах, а й харчуватись.

Усі новини