Андрій Райкович: кропивницькі «кіборги» переконливо доводять – українців ніколи не зламати!

Понеділок, 5 жовтня 2020 12:07

Легенда Кропивницького - третій полк спеціального призначення імені Святослава Хороброго відзначає річницю від дня створення бойової  частини.

Сьогодні, 05 жовтня, на території третього полку спеціального призначення відбулися урочистості, присвячені 58 річниці від дня створення військової частини. У жовтні 1962 року була сформована 10 окрема бригада спеціального призначення, яка базувалася у Старому Криму. Афганська війна 1979 – 1989 років стала суворим випробуванням для особового складу бригади. А вже у 2003-му році полк був передислокований до обласного центру.

Спецназівці від самого початку російсько-української війни пішли боронити кордони рідної країни. Вони пройшли найгарячіші точки на Сході України. І сьогодні вони мужньо і професійно виконують бойові завдання в зоні проведення ООС.

З нагоди визначної дати воїнів частини привітав міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

- Місто пишається нашим третім полком спецпризначення, - відзначив очільник міста. - Завдяки всім вам, хлопці та дівчата, ми спокійно працюємо та живемо. Спасибі за те, що залишаєтесь відданими Україні. Ви із дня в день переконливо доводите, що українців не зламати!

Усі новини