Андрій Райкович: Конструктивна робота депутатського корпусу дала можливість додатково профінансувати важливі для міста програми

Четвер, 20 липня 2017 18:14

Підсумовуючи результати четвертого засідання дев’ятої сесії міської ради Кропивницького міський голова Андрій Райкович позитивно відзначив роботу депутатського корпусу та висловив подяку громадським активістам та журналістам за співпрацю з міською владою.

- Сьогодні були розглянуті надзвичайно важливі питання коригування бюджету за результатами роботи господарського комплексу Кропивницького за перше півріччя 2017 року. На сьогодні ми маємо перевиконання 105,3% доходної частини бюджету, що дало нам можливість залишкові кошти направити на підтримку важливих для міста програм, - наголосив Андрій Райкович. - Робота міської влади — зробити життя кропивничан комфортним: у місті ремонтуються дороги, дахи житлових будинків, будуються тротуари, одним словом, місто розвивається.

Міський голова підкреслив, що значна частина бюджетних коштів виділяється для розвитку шкіл обласного центру. Проведення поточних ремонтів у закладах освіти постійно контролюється виконавчими органами міської ради: як використання коштів, так і якість ремонтних робіт.

- У минулому році у школах Кропивницького було проведено капітальний ремонт 7 спортивних залів, цього року відремонтують ще 5, - зазначив Андрій Райкович. - У майбутньому ми плануємо привести всі спортивні та актові зали, а також шкільні класи до високого естетичного та санітарного рівня, а наші освітяни наповнять його ще й відповідними технологіями навчання. У результаті ми матимемо набагато більше медалістів, ніж ми мали у цьому випускному році. Що і є найкращим результатом нашої роботи. Чим більше ми вкладаємо у навчально-виховний процес, тим більше ми повинні мати віддачі. 

Усі новини