Андрій Райкович: комунальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди, в порядку черги допоможемо усім

Понеділок, 9 серпня 2021 11:08

Сьогодні, 09 серпня, Кропивницький міський голова Андрій Райкович розпочав аналіз тижня, що минув, із наслідків чергової негоди.

У п’ятницю, 06 серпня, в місті пронісся потужний буревій, що повалив десятки дерев, деякі вирвав просто з корінням, пошкодив мережі та дахи. Комунальні служби одразу почали чергування біля проблемних колекторів, де решітки приймають найбільшу кількість води, листя і сміття, та взялися ліквідовувати наслідки негоди.

- Найголовніше, що обійшлося без травмувань людей. Аварійні, комунальні, служби МНС, поліція працювали у штатному для такої ситуації режимі. На жаль, подібні природні аномалії поступово стають штатними. Тому вкотре звертаюсь до керівників усіх рівнів, особливо комунальних структур, необхідно бути готовими як найшвидше реагувати на подібні виклики, закликав міський голова. - Тому, управління ЖКГ, капітального будівництва, керівники районів, “Гаряча лінія”, відділ звернень, оперативно проаналізуйте і обробіть усі дзвінки. Все, що не встигли відповідні служби полагодити упродовж вихідних, відновлювалось сьогодні і наступні дні.

Керівники управлінь освіти, охорони здоров’я отримали завдання ретельно вивчити, якої шкоди негода завдала соціальним об’єктам.

Окреме завдання Андрія Райковича стосовно “Гарячій лінії”. Міський голова отримав цілу низку скарг від містян, що тяжко дочекатися відповіді оператора, а тому дав завдання налагодити роботу операторів.

- Чому така ситуація? Лінія ж “Гаряча”, а не через годину вони перетелефонують заявникам. Яка ж реакція - холодна, а не гаряча! Якщо там не вистачає операторів у відпускний період, посадіть туди чиновників із міської ради.

Оперативно працівники ГУ ЖКГ візьмуться також за ремонт та підсипку доріг, що їх зруйнувало негодою.

- Звертаюсь до громадян, в кого ще залишились проблеми після негоди! Протягом вихідних комунальники всього зробити не встигли. Але повідомлення від вас фіксуються, складається черга, і в порядку цієї черги ми вам всім допоможемо. Ресурс комунальних підприємств не безмежний, - наголосив Андрій Райкович. – Окремо хочу звернутись до підприємців, бізнесменів, допоможіть своїм працівникам, не відвертайтесь.

 

Усі новини