Андрій Райкович і Андрій Табалов закликали депутатів міської ради відповідально виконувати свої депутатські обов’язки

Понеділок, 27 березня 2017 12:31

Чергове засідання восьмої сесії міської ради планується для проведення цього тижня. Враховуючи важливість питань, які внесення до порядку денного, міський голова Андрій Райкович і секретар міської ради Андрій Табалов звернулися до всього депутатського корпусу з проханням відповідально поставитися до покладених громадою на кожного депутата обов’язків.

            На думку міського голови, діяльність міської ради стає все більше політизованою, на фоні чого окремі депутати саботують роботу сесії, відмовляються працювати на розбудову і розвиток міста.

            - На жаль, саботаж депутатської діяльності можна спостерігати не тільки у намаганні зірвати сесійні засідання, - відзначив Андрій Табалов. – Минула сесія наочно продемонструвала - складно було працювати у першій її половині, коли розмовами намагалися підмінити роботу, а вже після перерви у залі залишилися лише налаштовані на конструктив депутати і вдалося прийняти усі заплановані до розгляду рішення. Сьогодні ж є проблеми у роботі постійних депутатських комісій, особливо “земельної” через відсутність кворуму. Я хочу звернутися до тих депутатів, які ігнорують роботу в комісіях. Таким чином ви бойкотуєте не мене і не міського голову – ви бойкотуєте громаду міста. Адже комісія має розглянути сотні питань, вирішення яких очікують мешканці міста, серед яких і учасники АТО і підприємці. Важливо також проаналізувати стан використання раніше наданих в оренду земельних ділянок. Адже не секрет, що багато з них перебувають у захаращеному стані, не використовуються за призначенням. Навести лад у питання регулювання земельних відносин – наш прямий обов’язок.

            І міський голова і секретар міської ради закликали депутатів чесно виконувати свої депутатські обов’язки.

Усі новини